VARAA MAJOITUS
fi en

pöytä on katettu

Sesonkimakuja kulinaristille

Ravintola Carl Wilhelmissä pääset nauttimaan kunkin sesongin kiinnostavimmista mauista, lähiruoasta ja tarkkaan harkituista yksityiskohdista mutta myös ensiluokkaisesta palvelusta ja aidosta 1920-luvun tunnelmasta.

Alun perin Carl Wilhelmin ja hänen puolisonsa Märthan aamiaishuoneena toimineessa tilassa on alkuperäinen marmoritakka ja kattokruunut sekä suuret, lattiasta kattoon kurottavat ikkunat, joista voi kesällä kulkea suoraan puutarhaan. 

Carl Wilhelmissä koet kokonaisvaltaisen kulinaarisen elämyksen, jossa on mukana aimo annos historiaa.

Vanajanlinna - ravintolamiljöö

Tiimimme

Ravintolatoimen­päällikkö Pia Gardiemeister

Keittiö­mestari Tuomas Vierelä

Palvelulupauksemme

Tarjoamme sesongin mukaista, maukasta, viimeisteltyä ja laadukkaista raaka-aineista valmistettua ruokaa. Uskomme, että pienet yksityiskohdat kruunaavat täydellisen illallisen. Palvelumme on yksilöllistä ja huomioon ottavaa, ja meillä on aina aikaa vieraillemme. Tavoitteemme on täyttää tai jopa ylittää odotukset – joka ikinen kerta.

KEITTIÖ

Tuomas Sean Sebastian Ville Tiina Markus

RAVINTOLA

 Anni Titta Janina 

Pia Gardiemeister

”Meillä valmistetaan huippulaadukasta ruokaa, ja se tarjoillaan pöytään sen mukaisesti. Asiakas saa eteensä ruoan lisäksi elämyksiä.”  

Palvelu Carl Wilhelmissä on aina ensiluokkaista – siitä pitää huolen kokenut ravintolatoimen päällikkö Pia Gardiemeister.

Hän on aikaisemmin toiminut ravintolatoimenjohtajana Savoyssa, Pörssitalossa ja Pörssiklubilla.

Tuomas Vierelä

"Valmistamme huippulaadukkaista raaka-aineista klassisen selkeitä mutta moderneja annoksia, joiden yksityiskohdat ovat tarkasti harkittuja."

Carl Wilhelmin ruokalistasta vastaa monia suomalaisia huippukeittiöitä luotsannut Tuomas Vierelä. Hän on toiminut keittiöpäällikkönä muun muassa Michelin-tähdellä palkitussa Olossa ja kiertänyt menestyksekkäästi kokkikilpailuja.

pöytävaraus

Tervetuloa nautiskelemaan!

Kun varaat pöydän etukäteen, voimme varmistaa riittävän tilan seurueellesi. Pöytävarauksen kesto on 3 tuntia. Ilmoitathan varauksen yhteydessä, jos seurueesi haluaa nauttia kahdeksan ruokalajin menun, niin varaamme teille ruokailuun hieman pidemmän ajan.

 

Aukioloajat

Keskiviikko – Lauantai

(viimeinen pöytävaraus klo 21.00)

18.00 – 23.00


Sunnuntai – Tiistai


SULJETTU