Slideshow (100%x100%)

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

Oheisohjelmat

Linna ja sitä ympäröivä puutarha mahdollistavat erityyppiset oheisohjelmat ympäri vuoden. Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa ja teemme suosituksia toiveidenne mukaisesti. Laaja yhteistyöverkostomme ja omat ohjelmamme takaavat, että saatte tilaisuutenne luonteen mukaisen ja kokonaisuuden täydentävän ohjelman.

Historiikit ja opastetut kierrokset

Vanajanlinnan suositut historiikit ja opastetut esittelykierrokset syventävät tilaisuuden osallistujien elämystä historiallisesti värikkäästä Vanajanlinnasta, esittelyt ovat varattavissa myyntipalvelustamme. 

 

Linna Golf

Linna Golf on osakkeenomistajien omistama erittäin korkealaatuinen resort-golfkenttä, joka sijaitsee Vanajanlinnan mailla yli 100 hehtaarin alueella.
Linna Golf kuuluu ainoana suomalaisena golfkenttänä erittäin arvostettuun European Tour Destinations -ketjuun, johon kuuluu tällä hetkellä yli 30 toinen toistaan upeampaa kohdetta Euroopasta ja Aasiasta. 
Erilaiset golfkenttien kansalliset (mm. Golflehti) ja kansainväliset (mm. Golf World) rankingit ovat arvostaneet Linna Golfin useita kertoja Suomen Parhaaksi kentäksi niin kokonaisuuden kuin erilaisten palvelukategorioiden puolesta.
Tutustu Linna Golfin palvelutarjontaan >>
 

Ohjelmapalvelut


Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Raikas tuulahdus monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa. Meillä on ollut ilo vuosien ajan tehdä yhteistyötä ja todeta kerta toisensa jälkeen Fenixläisten ammattitaito ja hymy, jonka ohjelmat jättävät asiakkaan kasvoille. 

Fenix Ohjelmapalveluiden esimerkkiohjelmia ryhmille:

Talven ohjelmia >>
Kesän ohjelmia >>
Ohjelmaa sisätiloihin >>
Liikuntatuokiot pienryhmille talvi >>
Liikuntatuokiot pienryhmille kesä >>

Ohjelmapalveluiden toimitus- ja peruutusehdot >>

Välinevuokraus >>

Fenix Ohjelmapalvelut Oy

www.fenixohjelmapalvelut.fi
info@fenixohjelmapalvelut.fi
Jyri Reinikka 040-5261 261 / Kirsi Reinikka 044-5919 799 

 

 

Action Factory Finland Oy toimittaa tilauksesta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopivat aktiviteetit ja tarvittaessa järjestää vaikka useamman tunnin kestävän aktiviteettikisailu-kokonaisuuden.

Esimerkkiohjelmia:

Mysteeripelit >>
Ulko-ohjelmat >>
Sisäohjelmat >>
Aarrejahti >>
Mobiilitiimipelit >>

Ohjelmapalveluiden toimitus- ja peruutusehdot >>

Action Factory Finland Oy

info@actionfactoryfinland.fi
www.actionfactoryfinland.fi
Lasse Pakarinen 0400 482 012

 

 

Kysy lisää ohjelmamahdollisuuksista Vanajanlinnan myyntipalvelusta:

 03 6102 200    vanajanlinna@vanajanlinna.fi