Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Kokous Vanajanlinnassa

Vanajanlinna on tutkitusti Suomen parhaita kokouskohteita - Vanajanlinnassa on kaikki kohdallaan!  
 

Vanajanlinna on perustettu kokous- ja tapahtumakohteeksi, joka tarjoaa poikkeuksellisen korkeatasoista palvelua uniikissa ja upeassa miljöössä. 
Tästä alkuperäisestä ajatuksesta pidetään edelleen kiinni ja työskentelemme laadukkaan asiakaskokemuksen eteen tinkimättömästi. 

Kumppanina lupaamme asiakkaalle tukemme ja osaamisemme tilaisuuksien järjestämisessä aina ensimetreiltä loppukiitoksiin.
Kartoitamme huolella tilaisuuden luonteen sekä jokaisen nyanssin, joka tekee asiakkaamme tilaisuudesta juuri heidän näköisensä ja joka on elämys jo itsessään. 
Ammattitaitoinen henkilökuntamme pitää huolen siitä, että tilaisuuden järjestäjä voi huoletta saapua paikalle tietäen, että kaikki on kohdallaan juuri silloin kun on sen aika. 
 

Kahden päivän kokouspaketti  alk. 174,00 €/hlö/2hh

 • tulokahvi, tuoremehua, suolainen kahvileipä ja hedelmiä
 • lounas noutopöydästä x 2
 • iltapäiväkahvi, makea kahvileipä ja hedelmiä x 2
 • yhden yön majoitus kahden hengen huoneessa
 • aamiainen
 • kokoustila (ei määritelty)


Päiväkokouspaketti alk. 59 €/hlö

 • tulokahvi, tuoremehua, suolainen kahvileipä ja hedelmiä
 • lounas noutopöydästä
 • iltapäiväkahvi, makea kahvileipä ja hedelmiä
 • kokoustila (ei määritelty
   


Referenssejämme:

 

"Näin järjestäjän ominaisuudessa Vanajanlinna oli tapahtumapaikkana mitä mainioin; tilat olivat hyvät, siistit ja juhlavat ja esitystekniikka toimi moitteettomasti. Henkilökunta oli myös hyvin avuliasta ja kaikki pienetkin toiveet ja omat säätömme onnistuivat hyvin.
Osallistujilta tuli niin paikan päällä kuin jälkikäteenkin hyvää palautetta tiloista ja koko miljööstä. Myös majoitushuoneistot saivat kiitosta osakseen. Kokonaisuudessaan tapahtuma oli niin meidän järjestäjien kuin osallistujienkin puolesta onnistunut ja Vanajanlinna miljöönä erittäin hieno. Kiitos siis, että pääsimme vieraaksenne!"

Rami Laitila, järjestösuunnittelija, Kokoomuksen Nuorten Liitto ry. Tilaisuus toukokuussa 2017


"Haluan lämpimästi kiittää hyvin hoidetuista järjestelyistä. Kokousjärjestelyt menivät sujuvasti ja ruoka oli erittäin maistuvaa. Erityiskiitos vielä henkilökunnalle ystävällisyydestä. Aamupalallakin tultiin erikseen kysymään pöydästä vieläkö joku haluaa hakea syötävää itselleen, ennen kuin keräävät aamupalatarjoilut pois. Pieni asia, mutta harvoin törmää näin asiakaslähtöiseen palveluun".
Emilia Närvä, Johdon assistentti, Arjessa Oy. Tilaisuus huhtikuussa 2017.

 

"Olemme viihtyneet kaikissa tilaisuuksissamme Vanajanlinnassa erittäin hyvin - mikäs on ollessa kun kaikki toimii juuri kuten pitää"!
Sari Paavilainen, assistentti, Consti Talotektiikka. Useampia tilaisuuksia 2016-2017.

 

"Vierailu onnistui vallan mainiosti. Erityisesti arvostan teidän puolelta aikataulujen täsmällisyyttä. Päivän ja illan aikana meillä oli vieraina omilla aikatauluilla kulkevia henkilöitä ja siinä on oma hankaluutensa saada pidettyä ”paketti kasassa”. Päivää on helpompi rytmittää kun talon puolelta toimitaan täsmällisesti. Illallinen oli aivan loistava. Tilaisuus oli juhlava muttei mennyt pönöttämiseksi. Viihdyimme oikein hyvin, kiitos koko henkilökunnalle".
Seppo Hiekkala, Toimitusjohtaja, Mestar. Tilaisuus huhtikuussa 2017.


Tilaisuutemme Vanajanlinnassa onnistui loistavasti, hyvää palautetta tuli monesta suunnasta.
Erityisesti huomioimme panostuksen palveluun, josta välittyi henkilökunnan aito halu onnistua ensiluokkaisen palvelukokemuksen toteuttamisessa.
Olemme järjestäneet paljon tapahtumia ja ero on huomattavissa, arvosana: täysi kymppi!

Eero Klemetti, Toimitusjohtaja, Inhouse Group Oy. Tilaisuus tammikuussa 2017.