Slideshow (100%x100%)

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

Täyden palvelun hotelli

 

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on palkittu ja arvostettu kokous-, tapahtuma ja juhlapaikka.
 
Vanajanlinna on korkeatasoinen kokouspaikka ja lisäksi myös erilaisten juhlien ja yksittäisten matkailijoiden kohde. Tilaisuudet onnistuvat tutkitusti Vanajanlinnassa ja asiakkaidemme onnistunut tilaisuus onkin meille  vanajanlinnalaisille kunnia-asia.

Tärkein vahvuutemme ja menestyksemme avaintekijä on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden. Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkasti alusta alkaen. Jokainen tilaisuus ja tapahtuma on aina järjestäjänsä näköinen. Monipuoliset tilat ja keittiömme herkut mukautuvat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. 

Vanajanlinnan pihapiirissä sijaitsee myös Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golfin golfkenttä, joka on Suomen ainoa European Tour Courses –kenttä. Linna Golf on sijoittunut perustamisestaan lähtien (v. 2005) erityyppisissä vuosittaisissa pelaajaäänestyksissä kärkisijoille ja Klubiravintola on palkittu useasti Suomen parhaaksi. Vanajanlinnan alueella sijaitsee myös hoitola, joka tarjoaa rentouttavia hierontoja.

Lämpimästi tervetuloa Vanajanlinnaan!


Tutustu kokouspalveluihin tästä

Tutustu hääpalveluihimme tästä

Linna Golf

Hieronnat

 

Ota yhteyttä myyntipalveluumme