Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Täyden palvelun hotelli

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli- Vanajanlinna on palkittu ja arvostettu kokous- ja juhlapaikka.

Vanajanlinna tunnetaan korkean tason kokous- ja tapahtumahotellina mutta myös erilaisten juhlien ja yksittäisten matkailijoiden kohteena.
Tilaisuudet tutkitusti onnistuvat Vanajanlinnassa ja onnistunut vierailu onkin meille kunnia-asia.
Tärkein vahvuutemme ja menestyksemme avaintekijä on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökuntamme, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden.
Kuuntelemme asiakkaidemme toiveita tarkasti alusta alkaen ja jokainen tilaisuus ja tapahtuma on aina järjestäjänsä näköinen. Tutustu kokouspalveluihin tästä.
Monipuoliset kokostilat ja keittiömme herkut mukautuvat kaikkiin elämäsi tilaisuuksiin. 

Vanajanlinna on elämys kaikilla tavoilla.

Pihapiirissämme sijaitsee myös Suomen kärkikastiin lukeutuva Linna Golfin golfkenttä, joka on Suomen ainoa European Tour Courses –kenttä. Linna Golf  on sijoittunut perustamisestaan lähtien (v. 2005) erityyppisissä vuosittaisissa pelaajaäänestyksissä kärkisijoille ja Klubiravintola on palkittu useasti Suomen parhaaksi. Tutustu Linna Golfin palveluihin osoitteessa www.linnagolf.fi

Vanajanlinnan alueella sijaitsee myös Day Spa –hoitola, josta vastaa Vanajanlinnan yhteistyökumppani Day Spa Studio Feel It.

Vuonna 2014 palvelumme laajentui myös hyvinvoinnin saralle Sportness – konseptimme avulla. Sportness on kokonaisvaltainen työhyvinvoinnin palvelukonsepti, joka virittää johtoryhmien, avaintiimien ja henkilöstön iskukykyä. Sportness tarjoaa asiakkaillemme monipuolisia ja oivalluttavia hyvinvointisisältöjä. Sisältöjä tuottavat lukuisat eri alojen asiantuntijat Sportness Motivaattorit sekä innostavat ohjelmavaihtoehdot. Lisätietoa Sportness-konseptista osoittesta: www.sportness.fi
Otathan yhteyttä myyntipalveluumme mikäli mielessäsi on tyky-, tyhy-, virkistystoiminta tai tavallinen yritystilaisuus johon haluat lisätä hyvinvointielementtejä. 
Tästä myyntipalvelun yhteystietoihin.

 

Lämpimästi tervetuloa Vanajanlinnaan!