Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Mestarit Linnalla perjantaina 17.3.2017

Mestarit Linnalla-ilta on vuosittainen, jo perinteeksi muodostunut illallistapahtuma Vanajanlinnassa, jossa ruoat ja viinit tarjoilee ravintola-alan huippumestarit.
Illalliselle maamme huippukokit yhdessä sommelierin kanssa loihtivat yllätysmenun, jonka sisältö paljastuu vasta tarjoiluvaiheessa. 
Illallinen on gastronominen elämys kaikille aisteille.

Vuoden tyylikkäin illallinen tarjoillaan Vanajanlinnassa tänä vuonna Suomi 100-teeman mukaan. 

Aika: perjantai 17.3.2017 klo 19:00
Paikka: Vanajanlinnan Juhlasali
Menu: 6 ruokalajin Menu Surprise -illallinen + viinit 
Illalliskortti: 95 €/hlö (+ viinipaketti 75 €/hlö)
Keittiömestarit: Michael Björklund, Markus Aremo ja Mika Jokela
Sommelier: Antti Uusitalo

Illalliskortit Vanajanlinnan myyntipalvelusta
tai 0600 550 120 (0,8 €/min+pvm/mpm)
​vanajanlinna@vanajanlinna.fi

Varaa omasi pian, sillä illalliskortteja on vain rajoitettu määrä. 
Kysy samalla majoitustarjousta, huonehinnat alk. 120 €/standard –huone/yö

Illan tähdet: 

MICHAEL BJÖRKLUND
Micke on tunnetuimpia pohjoismaisia kokkeja ja tuttu monista ruokaohjelmista. Micke on menestynyt Bocuse d'Or-kilpailussa sekä Suomen että Ruotsin Vuoden Kokki -kilpailuissa. Ahvenanmaalla Michael on Smakbyn ravintoloitsija.

MARKUS AREMO
Markus on saavuttanut kahdelle eri ravintolalle halutun Michelin tähden, vuonna 2006 Ravintola Georgelle ja Ravintola Carmalle vuosina 2008-2010. Tällä hetkellä Markus toimii ravintoloitsijana Ravintola Reginassa ja johtaa Suomen Gastronomian Akatemiaa. 

MIKA JOKELA
Vierailevien kokkien isäntänä toimii Vanajanlinnan keittiöpäällikkö Mika Jokela, joka on tunnettu niin tv:n ruokaohjelmista kuin kolumneista. 
Hän on myös ansioituneesti Vuoden Golfravintola-tittelin kolminkertainen voittaja.

ANTTI UUSITALO
Antti on Suomen arvostetuimpia sommelierejä. Savoyn ohella hänet tunnetaan pitkän linjan viinikirjoittajana. 
Nyt hän kanavoi kaiken intohimonsa ja osaamisensa ravintola Vinkkeliin, jota hän luonnehtii 'herrasmiesravintolaksi'.         

 

Tervetuloa makujen iltaan!