Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Vanajanlinna Catering mukana toteuttamassa kesän parasta rallielämystä

  

Neste Ralli Keski-Suomen maisemissa 26.-29.7.2018!

 
Suomen MM-ralli tarjoilee vierailleen VIP-tason elämyksiä parhailla katselualueilla sekä kaupunki- että metsäympäristössä.
Neste Rallin virallisia hospitality-tilaisuuksia järjestetään kolmena kilpailupäivänä:
torstaina 26.7. ja perjantaina 27.7. Harjun kaupunkierikoiskokeella; perjantaina 27.7. Moksin sekä lauantaina 28.7. Tuohikotasen metsäerikoiskokeilla.
 
Täysin uutena hospitality-elämyksenä tarjotaan Rally Insider, joka vie VIP-vieraan koko päivän kestävälle, ainutlaatuiselle MM-ralliretkelle - erikoiskokeiden parhaimmille katselupaikoille ja huoltoparkkivierailuille huippuasiantuntijoiden isännöimänä täysien ruoka- ja juomapalveluiden kera.
 
Vanajanlinna Catering on aiempien vuosien tapaan mukana rakentamassa maukkaimmat rallielämykset VIP-vieraille. 
"Makumaailmassa on niin ikään entistä enemmän vaihtelevuutta laadusta ja tyylistä tinkimättä" Vanajanlinna Groupin Chef de Cuisine Mika Jokela lupaa.
 
VIP-Tilaisuuksien myynti- ja markkinointivastuun on ottanut haltuunsa hospitality-palveluihin erikoistunut urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnin yritys Starsquad.
 

Lue VIP-paketeista lisää ja varaa nyt >> 

VIP-pakettien myynti: Starsquad
Puh. 09 4247 1100
Email: myynti@starsquad.fi


Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Nopeista sorateistään ja näyttävistä hypyistään maailmankuulu ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus. Neste Ralli on Pohjoismaiden suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin. 

Lue rallista lisää täällä >>