Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Vanajanlinna Catering mukana toteuttamassa kesän parasta rallielämystä

  

Neste Ralli Keski-Suomen maisemissa 27.-30.7.2017.

 
Suomen MM-rallin VIP-tilaisuudet kokevat monipuolisia uudistuksia tulevana kesänä. Tarjolla on entistä keskeisemmät sijainnit, entistä monipuolisemmat puitteet, entistä korkeatasoisemmat palveluvalikoimat sekä entistä laajemmat katselualueet. Ennen muuta VIP-tilaisuudet on räätälöity ja suunnattu tänä vuonna entistä paremmin kaikille autourheilun ystäville, jotka haluavat tapahtumakokemukseltaan hieman enemmän.
 
Vanajanlinna Catering on aiempien vuosien tapaan mukana rakentamassa maukkaimmat rallielämykset VIP-vieraille. 
"Makumaailmassa on niin ikään entistä enemmän vaihtelevuutta laadusta ja tyylistä tinkimättä" Vanajanlinna Groupin Chef de Cuisine Mika Jokela lupaa.
 
VIP-Tilaisuudet ovat myös saaneet VIP-pakettien myyntiin uuden kumppanin, kun hospitality-palveluihin erikoistunut urheilu- ja tapahtumamarkkinoinnin yritys Starsquad on ottanut haltuun niiden myynti- ja markkinointivastuun.
 

”Olemme erittäin iloisia, että pääsemme yhteistyöhön mahtavan Neste Rallin kanssa! Pystymme tarjoamaan tapahtumaan monipuolista myyntiosaamista, ja panostamme tänä vuonna lisäksi myös uudenlaisiin digitaalisiin myyntikanaviin. Tuotamme Neste Rallin vip-palvelut yhteistyössä kumppaneidemme Ticketmasterin, Event Travelin ja Vanajalinna Cateringin kanssa”, kertoo Starsquadin Hospitality-johtaja Henrik Thelen.

 

VIP-rallipaketit myy Starsquad!

Lue VIP-paketeista lisää ja varaa nyt >> 

Soita: 09 4247 1100
Lähetä meiliä: myynti@starsquad.fi


Neste Ralli on Suomessa vuosittain ajettava FIA:n rallin MM-sarjan osakilpailu. Nopeista sorateistään ja näyttävistä hypyistään maailmankuulu ralli järjestetään perinteisesti Keski-Suomessa, keskuspaikkanaan Jyväskylän Paviljongin kilpailukeskus. Neste Ralli on Pohjoismaiden suurimpiin vuosittaisiin urheilutapahtumiin. 

Lue rallista lisää täällä >>