Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Ravintola

Hotelli Vanajanlinnan tärkeimpiä kulmakiviä on korkeatasoinen ruokatuote, josta vastaa Vanajanlinnan palveluksessa yli 10 vuotta vaikuttanut Chef de Cuisine, Top Chef – ohjelmastakin tuttu Mika Jokela. Vanajanlinnan keittiö perustuu yhdistelmään, jossa moderni skandinaavinen ja klassinen ranskalainen keittiö saavat ripauksen nostetta italialaisen keittiön kauniista yksinkertaisuudesta.

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Linnan kauniit tilat muuntuvat kokouslounaasta aina intiimiin illalliseen läheisten kesken. Yhdessä suunnittelemme ja toteutamme toiveittesi makuelämyksen – mitä siis saisi olla?

A la carte

Ryhmämenut

Catering

 

Klikkaa tästä Oiva-raporttiin