Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Tilat

Kokoushotelli Vanajanlinna on oikea paikka tärkeille tilaisuuksille, jotka vaativat ainutlaatuisen miljöön. 
Vanajanlinnassa asiakkaalla on laaja valinnan vapaus tarjolla olevien tilojen suhteen. 
Linnan puitteista löytyy monia erilaisia ravintolatiloja, jotka ovat toimiva yhdistelmä modernia nykyaikaa ja menneen ajan jäljittelemätöntä loistoa. 
Oli etsinnässä sitten hääpaikka, muu juhlatila tai kokoustila, on Hämeenlinnan Vanajanlinna tilaisuuteesi tyylikäs valinta.

 

 

 

 

Ryti-sali toimii loistavasti illallistilana. Istuva illallinen onnistuu maksimissaan 80 henkilölle. Tila toimii myös cocktailtilaisuuksissa. Ryti-salin monikäyttöisyyttä lisää tilan aula, joka on erotettavissa verhoin varsinaisesta illallis- tai cocktailtilasta. Tämä sali on myös yksi suosituimmista vihkitiloista linnan seinien sisäpuolella.

Allassali on nimensä mukaisesti palvellut Rosenlewin aikaan linnan uima-allastilana. Tuon ajan kauniit kaarevat muodot yhdistettynä upeaan kattokruunuun, 
juhlaviin kynttelikköihin sekä verhoiluun tuovat tunnelmaa ja mahdollistavat kaikenlaiset juhlatilaisuudet vihkiäisistä illallisiin. 

Pöytiin tarjoiltavien tilaisuuksien maksimihenkilömäärä 
on 48 henkilöä.

Tunnelmallinen Ruokasali henkii harvinaista menneen ajan glamouria. Ruokasali toimii hotellivieraidemme viihtyisänä à la carte -ravintolana, jossa tarjoilemme perinteitä kunnioittaen skandinaavisia makuja, parhaista mahdollisista raaka-aineista valmistettuina. 

Ruokasalissa on 50 asiakaspaikkaa sekä baari. 

Suuret tilaisuudet vaativat monipuoliset ja toimivat puitteet. Musiikkisali täydentää erinomaisesti juhlatilaisuuksia Salongin ja Ruokasalin rinnalla. Noutopöytä voidaan sijoittaa Musiikkisaliin, ja ruokailun jälkeen salia voidaan käyttää tanssi- ja ohjelmatilana. 

Salongin erkkerin kaunis näköala linnan puistoon ja viereiselle Katumajärvelle antaa tilaisuuteen oman uniikin tunnelmansa. 

Tilan ranskalaisista ikkunoista avautuu kulku suoraan linnan terassille. Salonki toimii vieraidemme viihtyisänä à la carte -ravintolana sekä yksityistilana erilaisille juhlatilaisuuksille.

Salongissa on 78 asiakaspaikkaa.

Juhlasalissa, joka on suurin Linnan saleista, voidaan järjestää cocktailtilaisuuksia jopa 250 hengelle sekä pöytiin tarjoiltuja illallisia 160 hengelle. Juhlasali on varattavissa vain ryhmille. 

Vanha Kirjasto tarjoaa upean mahdollisuuden gastronomiseen useiden ruokalajien elämykseen omassa rauhassaan. Tilaan antavat ajan henkäyksensä upea alkuperäinen kattokruunu ja suuri marmorinen takka. 

Jyhkeän pöydän ääressä on istumapaikkoja 20 hengelle. Lisäksi tilaan voidaan sijoittaa neljä pienempää pöytää, jolloin asiakaspaikkoja saadaan yhteensä 40. Vanha Kirjasto on varattavissa ennakkoon vain ryhmille. 

Viinituvassa illallistunnelmaa luovat holvikaaret sekä kauniit seinämaalaukset, jotka on maalattu 1940-luvulla, linnan tuolloin omistaneen saksalaisen asetehtailija Willy Daugsin aikana. 

Viininmaistajaisissa vieraamme johdatellaan linnan huolella valittujen huippuviinien pariin sommelierin opastuksella. Viinitupa on varattavissa ennakkoon 10–40 hengen ryhmille.

Salakapakka on varattavissa ennakkoon ryhmille. Tila sopii elämyksellisten juhlien lisäksi mainiosti myös jatkobilepaikaksi. Kysy teemallisista elämysjuhlista ja ohjelmavaihtoehdoista tarkemmin myyntipalvelustamme.

Päälinnan läheisyydessä sijaitsevan Golf Klubin Klubiravintola palvelee Vanajanlinnan kokousasiakkaita tilauksesta. Golfkaudella Klubiravintola palvelee päivittäin niin hotellin kuin golfkentänkin asiakkaita.  Klubiravintolassa on paikat sadalle asiakkaalle ja tila on helposti yhdistettävissä yläkerran Klubi Loungeen. Klubi Lounge toimii sekä ravintola- että kokoustilana enimmillään sadan hengen ryhmille. 

Golfklubin yläkerrassa sijaitsevan avaran Klubiloungen ikkunoista avautuu vehreä näköala golfkentälle. Klubilounge soveltuu hyvin sekä kokous- että ravintolatilaksi jopa sadan hengen ryhmille.

Päälinnan sisäpihalle nousee kesäkaudeksi upea Juhlapaviljonki kristallikruunuineen, joka palvelee kokous- ja juhlavieraitamme taattuun ja aitoon Vanajanlinnan tyyliin. 

Juhlapaviljonki on varattavissa ryhmille koko kesäkauden aina marraskuulle saakka. Tilaa voi käyttää cocktailtilaisuuksiin, jolloin sinne mahtuu 500 vierasta. Illalliskattaus pöytiin onnistuu 300 hengelle. 

Kysy lisää myyntipalvelustamme!