Slideshow (100%x100%)

Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

Ravintolatilat

Kokoushotelli Vanajanlinna on oikea paikka tärkeille tilaisuuksille, jotka vaativat ainutlaatuisen miljöön. Vanajanlinnassa asiakkaalla on laaja valinnan vapaus tarjolla olevien juhla- ja tapahtumatilojen suhteen. 

Linnan puitteista löytyy monia erilaisia ravintolatiloja, jotka ovat toimiva yhdistelmä modernia nykyaikaa ja menneen ajan  jäljittelemätöntä loistoa. Oli etsinnässä sitten hääpaikka, muu juhlatila tai kokoustila, on Hämeenlinnan Vanajanlinna tilaisuuteesi tyylikäs valinta.
 

Ota yhteyttä myyntipalveluun ja kysy lisää!

 

Ruokasali

Tunnelmallinen Ruokasali henkii harvinaista menneen ajan glamouria. Ruokasali toimii hotellivieraidemme viihtyisänä à la carte -ravintolana.

Ruokasalissa on 50 asiakaspaikkaa sekä baari. 


Musiikkisali

Suuret tilaisuudet vaativat monipuoliset ja toimivat puitteet. Musiikkisali täydentää erinomaisesti juhlatilaisuuksia Salongin ja Ruokasalin rinnalla.

Noutopöytä voidaan sijoittaa Musiikkisaliin, ja ruokailun jälkeen salia voidaan käyttää ohjelmatilana. 


Salonki

Salongin erkkerin kaunis näköala linnan puistoon ja viereiselle Katumajärvelle antaa tilaisuuteen oman uniikin tunnelmansa. 

Tilan ranskalaisista ikkunoista  avautuu kulku suoraan linnan terassille. Salonki toimii yksityistilana erilaisille juhlatilaisuuksille sekä viihtyisänä à la carte -ravintolana.

Salongissa on 78 asiakaspaikkaa.


Vanha Kirjasto

Vanha Kirjasto tarjoaa upean mahdollisuuden gastronomiseen useiden ruokalajien elämykseen omassa rauhassaan. Tilaan antavat ajan henkäyksensä upea alkuperäinen kattokruunu ja suuri marmorinen takka. 
Jyhkeän pöydän ääressä on istumapaikkoja 20 hengelle. Lisäksi tilaan voidaan sijoittaa neljä pienempää pöytää, jolloin asiakaspaikkoja saadaan yhteensä 40. Vanha Kirjasto on varattavissa vain ryhmille.


Allassali

Allassali on nimensä mukaisesti palvellut Rosenlewin aikaan linnan uima-allastilana. Tuon ajan kauniit kaarevat muodot yhdistettynä upeaan kattokruunuun, juhlaviin kynttelikköihin sekä verhoiluun tuovat tunnelmaa ja mahdollistavat kaikenlaiset juhlatilaisuudet vihkiäisistä illallisiin. 

Illallistilaisuuksien maksimihenkilömäärä on
48 henkilöä.
Allassali on varattavissa vain ryhmille.


Ryti-sali

Ryti-sali toimii loistavasti illallistilana. Istuva illallinen onnistuu maksimissaan 80 henkilölle.
Tila toimii mainiosti myös cocktailtilaisuuksissa.

Ryti-salin monikäyttöisyyttä lisää tilan aula, joka on erotettavissa verhoin varsinaisesta illallis- tai cocktailtilasta. Tämä sali on myös yksi suosituimmista vihkitiloista linnan seinien sisäpuolella.
Ryti-sali on varattavissa vain ryhmille.


Juhlasali

Juhlasalissa, joka on suurin Linnan saleista, voidaan järjestää cocktailtilaisuuksia jopa 250 hengelle sekä pöytiin tarjoiltuja illallisia 160 hengelle.

Juhlasali on varattavissa vain ryhmille. 


Juhlapaviljonki

Päälinnan sisäpihalle nousee kesäkaudeksi upea Juhlapaviljonki kristallikruunuineen, joka palvelee kokous- ja juhlavieraitamme taattuun ja aitoon Vanajanlinnan tyyliin. 

Juhlapaviljonki on varattavissa ryhmille koko kesäkauden aina lokakuun loppuun saakka.
Tilaa voi käyttää cocktailtilaisuuksiin, jolloin sinne mahtuu 500 vierasta. Illalliskattaus pöytiin onnistuu 300 hengelle. Kysy lisää myyntipalvelustamme!


Viinitupa

Viinituvassa illallistunnelmaa luovat holvikaaret sekä kauniit seinämaalaukset, jotka on maalattu 1940-luvulla, linnan tuolloin omistaneen saksalaisen asetehtailija Willy Daugsin aikana. 

 Viinitupa on varattavissa ennakkoon maksimissaan 40 hengen ryhmille.


Salakapakka

Salakapakka on varattavissa ennakkoon ryhmille. Tila sopii elämyksellisten juhlien lisäksi mainiosti myös jatkobilepaikaksi.

Kysy teemallisista elämysjuhlista ja ohjelmavaihtoehdoista tarkemmin myyntipalvelustamme.

 


Klubiravintola Slotte

Päälinnan läheisyydessä sijaitsevan Vanajanlinna Golf & Country Clubin Klubiravintola Slotte palvelee Vanajanlinnan kokousasiakkaita tilauksesta. Golfkaudella Klubiravintola Slotte palvelee päivittäin niin hotellin kuin golfkentänkin asiakkaita. 

Klubiravintolassa on paikat 70 asiakkaalle ja tila on helposti yhdistettävissä yläkerran Klubiloungeen. 


Klubilounge

Golfklubin yläkerrassa sijaitsevan avaran Klubiloungen ikkunoista avautuu vehreä näköala golfkentälle.

Klubilounge soveltuu hyvin sekä kokous- että ravintolatilaksi jopa 90 hengen ryhmille.