Tulo:
Lähtö:
Huoneita:
Henkilöitä:
Kampanja:

 

Oheisohjelmat

 Linna ja sitä ympäröivä puutarha mahdollistavat erityyppiset oheisohjelmat ympäri vuoden. Autamme mielellämme ohjelman suunnittelussa ja teemme suosituksia toiveidenne mukaisesti. Laaja yhteistyöverkostomme ja omat ohjelmamme takaavat, että saatte tilaisuutenne luonteen mukaisen ja kokonaisuuden täydentävän ohjelman.

Historiikit ja opastetut kierrokset

Vanajanlinnan suositut historiikit ja opastetut esittelykierrokset syventävät tilaisuuden osallistujien elämystä historiallisesti värikkäästä Vanajanlinnasta, esittelyt ovat varattavissa myyntipalvelustamme. 

Sportness

Sportness on Vanajanlinna Groupin kokonaisvaltainen työhyvinvoinnin palvelukonsepti, joka pureutuu vastuulliseen liiketoiminnan johtamiseen virittämällä johtoryhmien, avaintiimien ja henkilöstön iskukykyä. Kestävän ja tuloksellisen bisneksen kulmakivet teroitetaan huippuunsa valmennushenkisen Sportnessin avulla. Laadun takeena toimivat Suomen hyvinvointi-, sport- ja bisnesalan kovimmat huippuosaajat sekä Vanajanlinna Groupin premiumtason palvelut ja palveluympäristöt.

Tutustu tästä työkykyä virittävään Sportness-konseptiimme. 


Ohjelmapalvelut

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat hyväntuulista ja mieleenpainuvaa toimintaa ryhmällesi! Raikas tuulahdus monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa. Meillä on ollut ilo vuosien ajan tehdä yhteistyötä ja todeta kerta toisensa jälkeen Fenixläisten ammattitaito ja hymy, jonka ohjelmat jättävät asiakkaan kasvoille. 

Fenix Ohjelmapalveluiden esimerkkiohjelmia:

Talven ohjelmia >>

Ohjelmaa sisätiloihin >>

Liikuntatuokiot pienryhmille >>

Seikkailu- ja tiimiohjelmat / kesä >>


Fenix Ohjelmapalvelut Oy

http://www.fenixohjelmapalvelut.fi/
info@fenixohjelmapalvelut.fi
Jyri Reinikka 040-5261 261 / Kirsi Reinikka 044-5919 799 
 

Kysy lisää ohjelmamahdollisuuksista Vanajanlinnan myyntipalvelusta:

Myyntipalvelu puh. 03 6102 200
vanajanlinna@vanajanlinna.fi